+46 (0)70-328 8214 [email protected]

Resor och Retreat

Lämna vardagen och finn ny kraft och balans

Vi människor utvecklas genom möten, det är så vi levt sedan urminnes tider

Här hittar du de senaste erbjudandena om resor och retreats i Sverige och utomlands med fokus på yoga, träning & hälsa. Vi människor utvecklas genom möten, det är så vi levt sedan urminnes tider – tillsammans. Under alla de träningsresor jag varit med och arrangerat under åren har jag sett vilken enorm kraft och energi som uppstår när vi möts och upplever saker tillsammans, fysiskt eller digitalt. Just nu är det speciella förhållanden och jag följer självklart de senaste rekommendationerna för att säkerställa en säker och trygg miljö.

Kommande resor & retreats – Sverige   

Rodjuret Bromma – ”Breathe & Let go” 16/1 (en plats kvar) och 30/1  – fullbokat!

Den här dagen är till för dig!
Dagen innehåller två olika yogapass, ett vinyasa flow pass dvs ett fysiskt pass med fokus på styrka och rörlighet. Ett mer lugnt och återhämtande yin yoga pass med fokus på vila och avslappning. Dessutom får du lyssna på min föreläsning om mental återhämtning med konkreta råd och tips kring mindfulness och hur du kan bygga en hälsosam vardag för att bli hållbar och hitta lugnet så här i början på året.
Under denna dag får du även 20% vid köp av skönhetsprodukter från Exuviance, bareMinerals och Yggdrasils vackra yogamattor i naturkork. Hudterapeut Frida är på plats för att ge dig personliga tips och råd om din hudvård. 
Vi avrunda dagen med ett glas bubbel! Varmt välkommen! 
Frågor? Hör av dig till:  [email protected] 

 

13 – 14 mars –  Naturnära Yoga retreat på Krägga Herrgård, 45 minuter från Stockholm  

 Häng på en mysig helg till härliga Krägga Herrgård. Vi kommer köra yoga och yinyoga, bjuda på härliga löpturer i gröna omgivningar och dessutom finns det ett mysigt SPA att tillgå. Dessutom kommer du få med dig hållbara tips för hur du kan hitta en hållbar och hälsosam livsstil med fyra nycklar: målsättningar, mindfulness, mat och motion.

Läs mer och boka här 

 

20 – 21 mars –  Yoga retreat på Siggesta Gård i samarbete med ToppHälsa,

45 minuter från Stockholm på Värmdö  

Kom och njut med oss på mysiga Siggesta Gård. Helgen kommer bjuda på dynamisk yoga med fokus på styrka och rörlighet men också mer avslappnade yinyogayoga, meditationer och inspirerande föreläsningar som ger dig nycklar till en hållbar och hälsosam vardag. Siggesta Gård är känd för sin goda och närproducerade mat, sina härliga interiöra miljöer och gröna vackra omgivningar.

Unna dig två dagars återhämtning och låt dig inspireras i en magisk miljö ute på Siggesta Gård.

Läs mer och boka här

 

Internationella retreats    

Håll utkik – nyheter kommer inom kort!

 Maila: [email protected] för mer information.

 

 

 

Rekommenderat

Missa inte det här!

Innehåll

Inspirerande webinars för ditt företagHealthy Happy Life by Annika

Nyheter: Retreats i Sverige i höst - Healthy Happy Life by Annika

Köp ett signerat ex av boken: Healthy Happy Living - Adlibris

Rådgivning livsstilsförändring:  Skaffa dig en personlig rådgivare för en ny hållbar livsstil  med enkla verktygHealthy Happy Life by Annika